Hvor kan jeg finde hårinspiration?

Når du endelig tænker at det er på tide med en hårforandring, så er det rart at kunne finde den inspiration man har brug for. Når du har fået god inspiration, kan du også nemmere kommunikere med din frisør. Her kan du læse mere om, hvor du kan finde hårinspiration.  

Hvad er in lige nu? 

Der er mange der gerne vil have den frisure der er in lige nu. Det man tit ser i sociale medier og på catwalken, er den frisure der tit bare kaldes “rich girl hair”. Det er glat, velplejet hår med lidt bølger i i en midterskilning. Dette er bestemt ikke en frisure der klæder alle, men den har været overalt på det seneste. Den forrige craze, var det som man kalder for the lob og det var også en periode, der alle farvede sit hår helt gråt. Frisurer der bliver svære at vedligeholde, har det med at forsvinde fra modebilledet efter noget tid og erstattes af noget nyt.  

Men du burde måske ikke lade dig inspirere for meget af hvad der er in lige nu. For det vigtige er vel, om det er noget du kan vedligeholde, tidsmæssigt såvel som økonomisk. En god frisør som du kan finde gennem frisør aarhus, kan hjælpe dig med at finde ud af hvordan de nyeste trender vil fungere for lige præcis dig. God kommunikation er nemlig svært vigtigt, for en god frisøroplevelse.  

Vær forsigtig med at lade dig inspirere for meget af kendisser  

Når du skal tage et billede med til din frisør, så er det en god ide ikke at være alt for fastlåst i en forestilling om en kendis du gerne vil ligne. Selv om du ønsker en bestemt frisure, så er det helt essentielt at det er en frisure der passer dig. Det at du har den samme frisure som en kendis, betyder dog ikke nødvendigvis kommer til at ligne den kendis. Du skal i stedet prøve at kigge kun på håret, er det noget du vil have? Hvis ja, er det noget der vil klæde dig? Det kan du sagtens finde ud af i samtale med din frisør, men det er svært at have realistiske forventninger, hvis man er for fastlås i sin ide om, hvordan man gerne vil se ud og hvem man gerne vil se ud som.  

Den bedste inspiration til hår, kan du finde på YouTube, Instagram eller inspirationsmediet Pinterest. Her kan du nemlig finde inspiration med virkelige mennesker også, og et mere nuanceret billede af de frisurer du gerne vil have.