Billige kontormøbler til arbejdspladsen

jkOffice er en dansk kontorforsyning og totalleverandør af nye og brugte kontormøbler i Århus og København. Her kan iværksættere og større virksomheder med fordel samle deres indkøb, opnå store rabatter og samtidig simplificere deres logistik. jkOffice.dk byder på et stort sortiment af både nye og brugte møbler til kontoret som kan erhverves billigt. Firmaet lægger stor vægt på god kundeservice, bæredygtighed og giver endvidere gode vilkår og garantier på møbler til iværksættere. Du kan også besøge én af butikkerne i henholdsvis Aarhus og København for personlig rådgivning.

Masser af inspiration til kontoret

Står du og skal indrette din arbejdsplads, findes der alt fra brugervenlige til funktionelle kontormøbler. Har du f.eks. behov for et arbejdsbord, kan du f.eks. vælge imellem mange forskellige hæve sænkeborde, skriveborde samt kontorstole fra kendte mærker, altsammen til konkurrencedygtige priser. Er du iværksætter kan du ligeledes få hjælp til udvælgelse og indretning af din arbejdsplads. Personalet kan hjælpe dig med at samle brikkerne og skabe et komplet kontormiljø. Vil du høre mere om specialløsninger og samtidig få inspiration til indretningen af dit kontor, så kontakt jkOffice idag. Husk også at følge med på webshoppen for gode tilbud.

Altid gode kampagner og tilbud

Der er løbende gode tilbud og kampagner, særligt på brugte kontormøbler til erhverv, som sælges til absolut spotpris. jkOffice kan ligeledes hjælpe dig, hvis du står og skal flytte eller vil sælge dine brugte kontormøbler. Firmaet opkøber de brugte møbler og sætter dem i stand. For mere information bedes du henvende dig til personalet og du kan læse mere om mulighederne på shoppen.