Vil du være investor?

Du behøver ikke alverden for at komme i gang med at blive investor. Det der kræves er at d har noget der har en form for værdi, som du gerne vil lægge i noget, fordi det i den anden ende vil give dig et afkast, så din værdi vokser.

Få et godt overblik

Der er ingen investering uden en risiko. Det er derfor man måske kan holde sig lidt tilbage til man har nok viden om, hvordan man egentlig bliver en investor. Du kan med fordel læse mere her, hvor du får et hurtigt overblik over, hvordan du bliver investor.

Der er flere typer værdier man kan vælge at investere med. De fleste tænker helt automatisk i penge og det er også helt normalt at det er her man er tilbøjelig til at tænke, at det da må kunne formere sig på en mere smart måde.

Kom udenom negative renter

Det er desværre ikke lige tiden, hvor bankerne gladelig smider penge i nakken på dig i form af renter for indestående beløb. Tværtimod er det efterhånden alle banker der kræver det de kalder for en negativ rente. Altså banken vil have penge for at du opmagasinerer din formue hos dem.

Det giver derfor også kun mening at flere og flere hiver deres formue ud af banken, for at investere den i f.eks. aktier, som efterhånden er det mest sete.