Vil du gerne kunne tage en pull up?

Så skal du læse med her. En pull up er navnet på en rigtig god og universel træningsøvelse. Den er bedre kendt på dansk som en kropshævning. Øvelsen er god, fordi den aktiverer rigtig mange muskler i kroppen samtidigt. Den kan desuden udføres nærmest overalt. Hvis man har brug for at lave den derhjemme, kan man købe en pull up bar.

Nettofitness tilbyder pull up bar til ekstraordinære priser på deres hjemmeside. En pull up bar sættes nemt op i eksempelvis en dørkarm derhjemme. Den er både let at sætte op og tage ned. Hvis man har lidt mere plads og måske har trænet længe, kan man i stedet vælge at købe et pull up stativ.

Mange muligheder

Et pull up stativ er genialt til dig, som har meget plads derhjemme. Måske er der plads til et lille træningsområde i haven, hvor stativet kan stå. Stativet er ret fedt, da det ikke kun kan bruges til at lave pull ups. Med et stativ kan man være kreativ og finde på andre sjove øvelser. Inspiration til øvelser kan Nettofitness hjælpe med på deres hjemmeside.

En tredje mulighed indenfor pull up bar er en pull up bar væg. Den er oplagt for personen, som også har god plads. Den er eventuelt god til det lille træningsrum derhjemme. Denne bar skal monteres godt fast på væggen. Dette ser både godt ud, samtidig er den meget holdbar. Hvis den sættes ordentligt op, vel at mærke.

Kom i gang med pull ups

Det er faktisk ret simpelt at komme i gang med at tage pull ups. Hvis man ikke har styrke nok til at trække sig op, kan man starte med bøjede arme og derefter sænke sig ned langsomt. Så kan man langsomt bygge sine muskler stærkere. I begyndelsen kan det også være en fordel at benytte sig af en elastik. Det kan øge ens gentagelser af øvelsen.