Filibabba er børnefamiliernes favorit!

Filibabba er alle børnefamiliers favorit, hvilket der også er god grund til. Hos Filibabba har du mulighed for at finde næsten alle de ting, man har brug for som børnefamilie. Filibabba er kendt for deres produkter som er i høj kvalitet og har et gennemtænkt design. Filibabba er perfekt, hvis du ønsker at omringe dit barn i lækre produkter.

Du kan finde Filibabbas produkter på Little Happys hjemmeside. Filibabba er som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret. Dette betyder at de har ekstra fokus på ting som bl.a. bæredygtighed, økologi og fabriksarbejdernes forhold. Det er vigtigt for Filibabba at deres produkter er produceret ordentlig, så vi kan give verden videre i god stand.

Favoritterne fra Filibabba

Der er mange favoritter fra Filibabba med nogle af de tre mest populære er LED hvalen christian, som kan hjælpe med at beskytte den lille om natten. Derefter er der en af, nok, Filibabbas mest populære produkter, nemlig legetæppet, legetæppet skaber det perfekte underlag for en god leg. Til sidst har vi aktivitetsnesten, den er super god til den lille, både derhjemme og på tur.

  • LED hvalen Christian: Hvalen Christian er den perfekte hjælper, når barnet skal sove. Hvalen Christian vil være med til at beskytte barnet, imens han/hun sover. Den lille lampes lys vil få barnet til at føle sig tryg.
  • Legetæppe: Filibabbas legetæppe skaber det perfekte område for en god og sikker leg. Legetæppet kan bruges af alle aldre og til alle lege. Det er lige meget om barnet vil lege med biler eller tumle rundt.
  • Aktivitetsnest: Aktivitetsnesten er super god til den lille. For det første skaber den et afgrænset område, hvor i barnet kan rulle rundt, dette sikrer, at du altid ved, hvor barnet er. For det andet er det muligt at hænge aktivitetslegetøj på aktivitetsnesten. Legetøjet som dingler ned vil aktivere og underholde barnet.

Filibabba er GOTS-certificeret

Filibabba er som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret, hvilket står for Global Organic Textile Standard. Dette betyder, at Filibabba har ekstra fokus på ting som bæredygtighed, social ansvar, økologi og fabriksarbejdernes arbejdsforhold. Når du køber fra Filibabba er du med til at støtte op omkring disse bæredygtige og miljøvenlige tiltag de foretager sig. Det er vigtigt for Filibabba, at vi kan give jorden videre i god stand til vores børn og børnebørn.

Det kan også ses at den bæredygtigetankegang i deres design. Mange af deres produkter er designet til at kunne bruges i lang tid fx kan deres hagesmæk udvides i takt med barnet vokser.