Få hjælp til at få styr på dine alkoholproblemer

Et meget stort antal danskere har udfordringer med et for stort alkoholforbrug. Og for mange er udfordringerne så store at du har brug for hjælp til at få forbruget under kontrol. Den hjælp kan de få via abstinensteamet.dk.

Hvornår har du brug for hjælp?

Det kan være svært selv at vurdere hvornår man har brug for hjælp og behandling i forbindelse med sit alkoholforbrug. Og det kan måske allermest være svært at anerkende, at man har et problem, og at man ikke selv kan gøre noget ved det. Men er du selv bekymret over dit forbrug af alkohol, og om det er problematisk for dig og dine nærmeste, så er det en god ide at få klarlagt om omfanget er et problem. Har du tidligere forsøgt at nedsætte dit alkoholforbrug uden held og kan se at det spænder ben for ting i dit liv, som du gerne vil opnå, så er det en god ide at undersøge sine muligheder omkring at få hjælp. Der venter dig måske et bedre liv på den anden side.

Vælg abstinens-teamet

Et oplagt sted at gå hen, hvis du har brug for alkoholbehandling, er til Abstinens-teamet, der har eksisteret siden marts 2010, og har hjulpet rigtig mange mennesker med at få styr på et alkoholproblem. Både sygeplejersker og læger er tilknyttet Abstinens-teamet, og de fleste har rigtig stor erfaring på området. Det er let at komme i kontakt med Abstinens-teamet ved enten at udfylde en kontaktformular online eller blot ringe og tage kontakt. Behandlingen er gratis i hovedstaden og i Nordsjælland.

Ambulant behandling er muligt

Hos Abstinens-teamet har de siden 2010 tilbudt deres behandling ambulant. Altså det kan ske i dit eget hjem. Men der er andre muligheder end dette. Du kan selvfølgelig komme i behandling på deres klink i Arresødal Sundhedscenter i Frederiksværk, hvor der er super faciliteter til rådighed. Behandlingen vil blive individuelt tilpasset lige præcis dit ønske, så du også kan passe dit arbejde og andre forpligtelser samtidigt med at du er i løbende behandling.

Vær anonym

Problemer med alkohol er stadig et tabu for mange mennesker, og noget, der for mange er noget, de gerne vil holde for sig. Går du i behandling hos Abstinens-teamet, kan du bede om at være 100 procent anonym. Og det kan også arrangeres med diskret hjemmebesøg, så du ikke skal forklare din situation for andre.

Ingen ventetid

Hvis du beslutter dig for at ville i behandling hos Abstinens-teamet, så kan det gå virkelig hurtig. Der er nemlig ingen ventetid. Du kan faktisk starte allerede samme dag eller måske dagen efter. Så kan du hurtigt mærke fremskridt. For undersøgelser har vist, at stort set alle patienter oplever en god effekt med behandlingen.